Πραγματικό εργοστάσιο κοσμήματος διαμαντιών 18K στερεό χρυσό. Καλύτερη της Κίνας κοσμήματος εργοστασίων χονδρική παγκόσμια ναυτιλία κοσμήματος διαμαντιών πολυτέλειας 18K χρυσή.

Αρχική Σελίδα Προϊόντα18K χρυσό περιδέραιο

Το περιδέραιο Carnelian γυναικών σε 18K αυξήθηκε χρυσό κρεμαστό κόσμημα που τέθηκε με ένα διαμάντι

Υποστηρίζω πάντα την επιχείρησή σας. Παρέχετε πάντα τα καλύτερα ποιοτικά προϊόντα μεταξύ όλων των εργοστασίων προμηθευτών μου. Επιθυμώ με σας.

—— Αμπντουλάχ

Εμπιστεύομαι μόνο Fina και μόνο το κόσμημα διαταγής με την. Είναι πολύ αντάξιο πρόσωπο εμπιστοσύνης. Χειρίζεται τις διαταγές μου καλές και γρήγορες υπερβαίνοντας την προσδοκία μου

—— Jason

Μέχρι στιγμής ικανοποιώ πραγματικά με την εργασία κοσμήματός τους. Όλο το λεπτό ποιοτικό κόσμημα στον πραγματικούς χρυσό και το διαμάντι. Συνεχίστε μια καλή εργασία.

—— Najla

Έχω ένα κατάστημα κοσμήματος εδώ. Πολλοί πελάτες ζητούν υψηλό - κόσμημα ποιοτικών εμπορικών σημάτων. Ευτυχώς, έχω την επιχείρηση επιθυμίας κοσμήματος στην πλάτη μου.

—— Fatma

Είμαι Online Chat Now

Το περιδέραιο Carnelian γυναικών σε 18K αυξήθηκε χρυσό κρεμαστό κόσμημα που τέθηκε με ένα διαμάντι

Women Carnelian Necklace In 18K Rose Gold Pendant Set With One Diamond
Women Carnelian Necklace In 18K Rose Gold Pendant Set With One Diamond Women Carnelian Necklace In 18K Rose Gold Pendant Set With One Diamond Women Carnelian Necklace In 18K Rose Gold Pendant Set With One Diamond Women Carnelian Necklace In 18K Rose Gold Pendant Set With One Diamond

Μεγάλες Εικόνας :  Το περιδέραιο Carnelian γυναικών σε 18K αυξήθηκε χρυσό κρεμαστό κόσμημα που τέθηκε με ένα διαμάντι

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Luxury Brand
Πιστοποίηση: Gold Diamond Certificate
Αριθμό μοντέλου: 350583
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 κομμάτι
Τιμή: Order by WhatsApp and Email
Συσκευασία λεπτομέρειες: Αρχική συσκευασία κιβωτίων δώρων εμπορικών σημάτων
Χρόνος παράδοσης: 3-15 ημέρες
Όροι πληρωμής: Μεταφορά, Western Union και MoneyGram τράπεζας
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 κομμάτια/μήνας
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Τύπος κοσμήματος: Περιδέραιο Υλικό: 18K χρυσός
Διαμάντι: ΕΝΑΝΤΙΟΝ του διαμαντιού Γένος: γυναίκες
Προσαρμοσμένος: Κάνετε το εμπορικό σήμα και το σχέδιό σας το λεπτό κόσμημα
Υψηλό φως:

Περιδέραιο Carnelian γυναικών

,

Ένα περιδέραιο Carnelian διαμαντιών

Το περιδέραιο Carnelian ΟΝΕΙΡΟΥ των χρυσών ΝΤΙΒΩΝ κοσμήματος πολυτέλειας σε 18K αυξήθηκε χρυσό κρεμαστό κόσμημα που τέθηκε με ένα διαμάντι

 

 

Υποσχόμαστε:


1. Παρέχουμε μόνο τον πραγματικούς χρυσό και το διαμάντι πολυτέλειας για το κόσμημα που κάνουμε.
2. Το πραγματικό jewely πρόσωπο αλάτων για να προσφέρει τους πελάτες μας με την επαγγελματική διαταγή κοσμήματος βοηθά.
3. Αγαθά παράδοσης στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο speedly και ακίνδυνα.
4. Γρήγορη εξυπηρέτηση πελατών απάντησης σε 24 ώρες κάθε μέρα.

 


Θα προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη υπηρεσία:


1. Παρέχουμε μόνο τον πραγματικούς χρυσό και το διαμάντι πολυτέλειας για το κόσμημα που κάνουμε.
2. Το πραγματικό jewely πρόσωπο αλάτων για να προσφέρει τους πελάτες μας με την επαγγελματική διαταγή κοσμήματος βοηθά.
3. Αγαθά παράδοσης στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο speedly και ακίνδυνα.
4. Γρήγορη εξυπηρέτηση πελατών απάντησης σε 24 ώρες κάθε μέρα.

 

 

Specification:

 

Όρος Νέος
Εμπορικό σήμα Εμπορικό σήμα πολυτέλειας
Γένος Γυναικών
Κύριο χρώμα κίτρινος
Υλικό 18K χρυσός
Διαμάντι ΕΝΑΝΤΙΟΝ του διαμαντιού
Stone Κανένας πολύτιμος λίθος
Ύφος Περιδέραιο Carnelian
Προσαρμοσμένος Κάνετε το εμπορικό σήμα και το σχέδιό σας το λεπτό κόσμημα

 

 

Πώς να αγοράσει ένα διαμάντι

 

Υπάρχουν 4 γ που λαμβάνουν πάντα υπόψη κατά τον αγορά ενός διαμαντιού:

 

ΚΑΡΑΤΙ – Το μέγεθος και το βάρος ενός διαμαντιού ταξινομούνται πάντα από τα καράτια και τα σημεία. Εκατό σημεία αποτελούν ένα καράτι. Ένα διαμάντι που ζυγίζει λιγότερο έπειτα εκατό σημεία προσδιορίζεται μερικές φορές στο μέγεθος σημείου, παραδείγματος χάριν ένα διαμάντι .55 καρατιών μπορεί επίσης να τιτλοφορηθεί ως διαμάντι 55 σημείου. Όταν τα διαμάντια εξάγονται, οι μεγαλύτερες πέτρες είναι πολύ λιγότερο συχνά έπειτα μικρότερες πέτρες καθιστώντας τα μεγαλύτερα διαμάντια πολυτιμότερα. Συνήθως, η τιμολόγηση των διαμαντιών ανεβαίνει με το μέγεθος καρατιού.

 

ΣΑΦΗΝΕΙΑ – Η μεγαλύτερη σαφήνεια ενός διαμαντιού, όσο μεγαλύτερη η λαμπρότητά του, σπινθήρισμα, και αξία. Τα διαμάντια που έχουν την τέλεια σαφήνεια είναι αναζητημένο και επομένως είναι τα ακριβότερα. Τα περισσότερα διαμάντια έχουν τους συνυπολογισμούς, οι οποίοι είναι γρατσουνιές, μεταλλεύματα ιχνών, ή οποιαδήποτε άλληδήποτε μικροσκοπική ρωγμή που παίρνει μαζί από τη φυσική ομορφιά ενός διαμαντιού. Αυτά τα αποκαλούμενα σημάδια μοιάζουν με τα μικροσκοπικά σύννεφα, τα κρύσταλλα, ή/και τα φτερά. Τα διαμάντια που είναι ταξινομημένα δεδομένου ότι άψογος δεν παρουσιάζουν κανέναν συνυπολογισμό, αυτοί είναι σπάνια και αναζητημένα λόγω της ομορφιάς τους. Τα διαμάντια με τους εξαιρετικά μικροσκοπικούς συνυπολογισμούς ακολουθούν τα άψογα διαμάντια στην ποιότητα, επειδή ο μεγαλύτερος και ο πιό ορατός οι συνυπολογισμοί, όσο χαμηλότερη η ποιότητα και η σπανιότητα, που αναγκάζουν την αξία εκείνου του διαμαντιού κάτω. Ο αριθμός, ο τύπος, το χρώμα, η θέση, και το μέγεθος της επιφάνειας και οι εσωτερικοί συνυπολογισμοί έχουν επιπτώσεις στην αξία του διαμαντιού. Ο λόγος για αυτό που είναι ότι οι μεγάλοι συνυπολογισμοί μπορούν να αναστατώσουν την πορεία του φωτός καθώς ταξιδεύει μέσω της πέτρας, παίρνοντας μαζί από το σπινθήρισμα και την αξία της. Οι εκτιμήσεις είναι χαρακτηρισμένες ως ΛΦ για άψογο, ΕΆΝ για εσωτερικά άψογο, VVS1 και VVS2 για πολύ πολύ ελαφρώς συμπεριλαμβανόμενος, SI1 και SI2 για συμπεριλαμβανόμενος ελαφρώς.

 

ΠΕΡΙΚΟΠΗ – Η περικοπή ενός διαμαντιού, ή η στρογγυλάδα, το βάθος, το πλάτος, και η ομοιομορφία των απόψεων, καθορίζουν τη λαμπρότητα ενός διαμαντιού. Το πλάτος και το βάθος έχουν τη μέγιστη επίδραση στον τρόπο με τον οποίο ελαφριά ταξίδια κατευθείαν και έξοδοι ένα διαμάντι υπό μορφή λαμπρότητας. Σε ένα διαμάντι που είναι κομμένο πάρα πολύ ρηχό, το φως χάνεται μέσω των πλευρών αναγκάζοντας το διαμάντι για να χάσει τη λαμπρότητά του. Σε ένα διαμάντι που κόβεται πάρα πολύ βαθιά, το φως θα δραπετεύσει μέσω του κατώτατου σημείου αναγκάζοντας το διαμάντι για να εμφανιστεί σκοτεινό και θαμπό. Τα ποσοστά ενός διαμαντιού, συγκεκριμένα το βάθος έναντι της διαμέτρου, και η διάμετρος του πίνακα έναντι της διαμέτρου του διαμαντιού, καθορίζουν πώς το φως θα απεικονίσει και θα διαθλάσει μέσα σε ένα διαμάντι. Ενώ η φύση καθιερώνει το χρώμα, η σαφήνεια, και το βάρος καρατιού ενός διαμαντιού, αυτό παίρνουν ειδικευμένο έναν χειροτεχνικό για να παρουσιάσουν την εσωτερική ομορφιά ενός διαμαντιού. Όταν ένα διαμάντι κόβεται καλά, το φως απεικονίζει από μια καθρέφτης-όπως άποψη σε άλλη και ακτινοβολεί μέσω της κορυφής του διαμαντιού.

 

ΧΡΩΜΑ – Τα διαμάντια βαθμολογούνται από το χρώμα. Η δράση δεδομένου ότι ένα πρίσμα, ένα διαμάντι μπορεί να διαιρέσει το φως σε φάσμα των χρωμάτων και να απεικονίσει αυτό το φως ως ζωηρόχρωμες λάμψεις κάλεσε την πυρκαγιά. Μια αληθινή άχρωμη πέτρα είναι πολύ σπάνια και αναζητημένη για την ποιότητά της. Το λιγότερο χρώμα σε ένα διαμάντι, ο πιό ζωηρόχρωμος η πυρκαγιά, όσο καλύτερος ο βαθμός χρώματος. Η βαθμολόγηση πηγαίνει με τα γράμματα της αλφαβήτου, Δ που είναι η μέγιστα ποιότητα χρώματος και το Ζ που είναι η ποιότητα χαμηλότερου χρώματος.

 

Το Asscher έκοψε τη μορφή διαμαντιών που το «διαμάντι περικοπών Asscher» αναπτύχθηκε το 1902 από τους αδελφούς Asscher της Ολλανδίας. Είναι μια περπατημένη τετραγωνική περικοπή, αποκαλούμενη συχνά «τετραγωνική σμάραγδο που κόβεται» και όπως μια σμαραγδένια περικοπή, το Asscher έχει καλλιεργήσει τις γωνίες.

Μέχρι πρόσφατα, πολύ λίγα φερμένα καταστήματα διαμάντια περικοπών Asscher. Αλλά η περικοπή Asscher έχει κερδίσει γρήγορα τη δημοτικότητα όπως χαρακτηρίστηκε στο φύλο τηλεοπτικών θεαμάτων & και η πόλη και τα αστέρια όπως η Kate Hudson έχουν λάβει τις asscher-περικοπές ως δαχτυλίδια αρραβώνων.

Οι ορισμοί εσείς πρέπει να ξέρουν: Περίζωμα: Η περιορισμένη ζώνη περίπου το ευρύτερο μέρος ενός διαμαντιού. Διάμετρος: Το πλάτος του διαμαντιού που μετριέται μέσω του περιζώματος. Πίνακας: Η μεγαλύτερη άποψη ενός πολύτιμου λίθου. Κορώνα: Η τοπ μερίδα ενός διαμαντιού που επεκτείνεται από το περίζωμα στον πίνακα.

 

 

 

 

 

Το περιδέραιο Carnelian γυναικών σε 18K αυξήθηκε χρυσό κρεμαστό κόσμημα που τέθηκε με ένα διαμάντι 0Το περιδέραιο Carnelian γυναικών σε 18K αυξήθηκε χρυσό κρεμαστό κόσμημα που τέθηκε με ένα διαμάντι 1Το περιδέραιο Carnelian γυναικών σε 18K αυξήθηκε χρυσό κρεμαστό κόσμημα που τέθηκε με ένα διαμάντι 2Το περιδέραιο Carnelian γυναικών σε 18K αυξήθηκε χρυσό κρεμαστό κόσμημα που τέθηκε με ένα διαμάντι 3Το περιδέραιο Carnelian γυναικών σε 18K αυξήθηκε χρυσό κρεμαστό κόσμημα που τέθηκε με ένα διαμάντι 4

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Wish Gold Diamond Jewelry Co., Ltd.

Τηλ.:: +8615899880163

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)